Qui som

slider_new_1

Són molts anys d’experiència el que ens va portar a iniciar el projecte d’un centre d’alta estètica a Llagostera i després de la trajectòria i dedicació per complet a la bellesa i benestar personal, vam obrir un nou centre Bellestar a Sant Feliu de Guíxols.

Els nostres centres conten amb professionals amb experiència i amb el compromís d’aportar el millor per els nostres clients i donar resposta a totes les necessitats estètiques, amb un ambient acollidor, confortable i relaxant.

Treballem amb les millors marques del mercat, dones i homes confien en la nostra amplia gama de tractaments, facials i corporals, adaptats a cada necessitat amb el suport de les noves tecnologies i aparatologies d’última generació.

Són molts anys d’experiència el que ens va portar a iniciar el projecte d’un centre d’alta estètica a Llagostera. Els nostres valors més segurs són els nostres clients, la seva satisfacció i reconeixement ens fa líders en la cura de la pell, depilacions clàssiques i làser, LPG, cura d´ ungles, massatges, etc .. Som punters en aparatología i només utilitzem productes d’alta gamma . Però la millor publicitat és la que no es fa, pregunteu a algú que hagi vingut a visitar-nos i sabra perquè repeteix

Per més informació contacti amb nosaltres

Contactar